Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

 Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.   (1Tes.5:18).  By David(duţu)Miclea

CONSIDERÎND CA ACEASTA E VOIA DOMNULUI CU PRIVIRE LA NOI.

 

*Cuvîntul de aur:   Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; caci aceasta este voia lui Dumnezeu, in Hristos Isus, cu privire la voi. (1Tes.5:18).

 

*MULTUMEŞTE DOMNULUI PENTRU VICTORIA ASUPRA PĂCATULUI.

-Omul descoperă unde se poate ajunge în urma păcătuiri: Fiindca plata pacatului este moartea, dar darul fara plata al lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Hristos, Domnul nostru. (Rom.6:23).

-Ieşirea de sub puterea păcatului, e foarte greu chiar imposibil să scapi de el, de aceea a fost nevoie de Domnul Isus să ne izbăvească de sub puterea păcatului.

 

 

 

*MULTUMITORI PENTRU BIRUINŢA OBŢINUTĂ ASUPRA MORŢII .

-Iubirea lui Dumnezeu a fost aşa de mare faţă de noi, încît l-a trimis pe Fiul Să, să moară în locul nostrum ca noi să avem viaţă să trăim prin şi datorită Lui.

-Unde iti este biruinta, moarte? Unde iti este boldul, moarte?”  Boldul mortii este pacatul; si puterea pacatului este Legea.  Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne da biruinta prin Domnul nostru Isus Hristos! (1Cor.15:55-57)

 

 

*MULTUMITORI PENTRU DARUL VIEŢII

Am ajuns pe planeta aceasta numai datorita Lui, şi îngăduinţei Lui, acum dar să fim  mulţumitori faţă de darul vieţii prin care trăim.

-O mulţime de prunci au fost, şi sunt ucişi chiar înainte de naştere, alţi pe parcursul copilăriei lor, unii chiar oamenii mari fiind îşi trăiesc viaţa în plăceri, care mai devreme s-au mai tîrziu le pricinue moartea în chinuri, departe de Dumnezeu.

Noua însa, Dumnezeu ne-a urmarit viaţa , lăsînd ocrotirea Sa peste noi, să fim bucuroşi de viaţa daruită în dar, şi în aceasta viaţă ca răspuns al iubirii Sale, să trăim frumos pregătindu-ne pentru o nouă viaţă unde vom fi pururea cu El, fericita nădejde a fiecărui credincios.

***Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne da biruinta prin Domnul nostru Isus Hristos! (1Cor.15:57)

Să considerăm “MULTUMIREA” o voie a lui Dumnezeu care trebuie văzută în viaţa noastră, pînă la urmă,”mulţumirea” este bine venită şi între oameni.

Lîngă omul mulţumit îţi este drag să stai, şi să-l asculţi, îţi este drag să îi vezi zîmbetul acela plin de mulţumire, un zîmbet molipsitor. Faca Domnul ca toţi să fim molepsiţi de mulţumire, şi vom trai voia Lui.

~Slujitorul~

Un gând despre „Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s